To całkowicie nieoficjalne Forum Farmermamy.
Zacząłem wysyłać zwierzęta, ale po co robić dla dekoracji. Z piłkami idzie mi dobrze. Kilkadziesiąt do 6 rundy. Dziennie dostaję z 40 piłek. ( Połowa zbierana rano) Łosi i tak się nie wygra bez kupowania piłek.
Administrator
Niestety, ale 40 piłek dziennie to i tak dużo
Ja przed chwilą zebrałam całe pole grzybów i ani jednej piłeczki
Pozdrawiam.
Ja już sadzę czarne jagody , które rosną 10 godzin i dostaję za max 6 piłek wrrr
Nie będę kupować bo wtedy ŁOŚ będzie ze mnie
Ostatnio edytowany przez halinka17 (Jul-02-10 17:08:17)
halinka17 napisał:
Ja już sadzę czarne jagody , które rosną 10 godzin i dostaję za max 6 piłek wrrr
Nie będę kupować bo wtedy ŁOŚ będzie ze mnie
zgadza sie , z moich obserwacji wynika ze bedziemy dostawac coraz mniej pileczek ZEBY WYKUPYWAC ZA REALNA KASE brakujace pileczki! stary numer programatorow i wlascicieli takich gierek.
To wszystko jest zrobione tak żeby jak najwięcej kasy od nas wyciągnąć
Ja już więcej nie dam się nabrać ....
Nie dają piłek ?? pfff nie to nie bez łosia też będę żyła
Nadal mam po kilka piłek na dobę a cała dzika łąka i 9 dużych pól na głównej farmie obsiane czarną jagodą + daktylowce , bananowce , wiśnie , śliwy ( mam tego po 10 - 12 sztuk) Kurnik 1 ale ryby i konie już x 2 Czyli punktów zbieram dużo na jeden raz ... piłek niet
Na oficjalnym forum nawet nie piszę bo tam zadać pytanie to blok a na odpowiedż mogę sobie czekać
oficjalne forum (polskie) to parodia szkoda czasu nawet tam zagladac.
Kiełek
eeeee do ... ten event jest
nawet jak robia happy ball day i niby daje podwójnie to dostał kot tylko 5 ciekawe ile by było nrmalnie?
łosia to robia ale chyba z ludzi
zeby kupić 1 poziom czyli 200 piłeczek potrzeba 80 zł czyli jak mnie brakuje 3 poziomy to 240!
Happy ball day - ball tez sie mówi na jajca wiec- w moim tłumaczeniu event ten zwie się ---> szczęśliwy ten dzień kiedy zrobimy z ludzi jaja ( ale to tylko kocie tłumaczenie )
No szlag mnie trafił przed chwilą że tylko pi..... pi.....
Przed chwilą z innego konta napisałam na oficjalnym forum zapytanie tej treści:
"Witam, mam 53 lev a do pi... łosia brakuje mi 92 piłki na koncie mam 32 floreny- jak zakupić piłki za TĄ kasę co ją posiadam na koncie"
Liczyłam na rzeczową odpowiedź bo mam te floreny a i tak nie mam co z nimi robić więc może bym w ten sposób je wydała i wiecie co?
Dostałam bana na tym oficjalnym forum za wulgaryzm.
Nie napisałam że łoś jest "pitolony" czy jakoklwiek inaczej było tylko to "pi..." - ja tu wulgaryzmu nie dostrzegam ale i odpowiedzi żadnej nie uświadczę.
Olej ich Samanta! to chorzy moderatorzy, powpuszczali jakies dzieciaki ktore w ten sposob sie wyzywaja za liscia ktorego dostali pewnie na podworku od rowiesnikow, albo jakas niedowartosciowana emerytka ktorej sie nudzi i chce pokazac swoja WAZNOSC!
jezeli mozesz to daj mi jakies namiary na watek gdzie to sie stalo, w sumie nie moja sprawa ale MAM DOSC tych bufonow na oficjalnym forum i sprobuje im teraz uprzykrzyc troche te zabawe,
EVENT DESZCZ PILECZEK nie wiem jak u was ale u mnie byl DESZCZ PILECZEK 5 slownie 5
to jakas pariodia? chyba tak ......ZAL!
Ostatnio edytowany przez kinia (Jul-12-10 11:42:27)
Żółtodziób
Udało się komuś z Was wygrać łosia? nie dokładam do gry ani grosika z realnej kasy... i pewnie dlatego zabrakło mi ok100piłek do zagrody:(
Ja doszłam do 5 rundy tylko. Mam łosia ale z koła fortuny. Myślę, że ciężko było wygrać go bez inwestowania pieniędzy, chyba, że miało się dużo szczęścia albo dużo znajomych wysyłających ci piłki.