To całkowicie nieoficjalne Forum Farmermamy.
Żółtodziób
Zaczęłam ładować zwierzęta na stadion i jedzonko do budek, ale teraz zastanawiam się czy to ma sens i czy zdarzę dojść do końca przed zakończeniem tego eventu. Jednak z drugiej strony trochę szkoda zrezygnować. Te puzzle mnie nie interesują tylko na łosiu mi zależy;p Jak Wam ten event idzie?
Administrator
Ja jestem w drugiej rundzie (brakuje mi 160 piłek).
Jeżeli chodzi o budy z jedzeniem, to jestem na 13 poziomie, ale postanowiłam dalej nie robić.
Kibiców nawet nie zaczynam - wszystkie zwierzaki idą na targ i mam dzięki temu ponad 18 000 SG.
I dla mnie też bardzo zależy na zagrodzie dla łosi.
Bo brzoskwinię już mam
Żółtodziób
Mi do 3 rundy brakuje ok50 piłek. Z kibicami jestem prawie na 32 poziomie. A z jedzeniem mało mi brakuje do 17nastego. Pewnie bym nie pakowała moich roślin i zwierząt w to ale (nieskromnie) nie mam co z sianogroszami robić i już mi się znudziło na targu wystawiać. A pomyśleć, że kiedyś ledwo na wodę mi starczało I zależy mi na PD za zwierzęta na stadionie:)
Mam nadzieję że zdarzę do końca eventu żeby zdobyć łosia...
Ja również zrezygnowałam z dawania jedzenia i zwierząt .. Zbyt dużo tego chcą . Za jedzenie dostałam już bude z hoddogami ale ona i tak będzie za piłki ...
Zależy mi na zagrodzie łosi
Dzięki tym mistrzostwom trochę podniosły się ceny a to już plus ..
Administrator
halinka17 napisał:
Ja również zrezygnowałam z dawania jedzenia i zwierząt .. Zbyt dużo tego chcą . Za jedzenie dostałam już bude z hoddogami ale ona i tak będzie za piłki ...
Zależy mi na zagrodzie łosi![]()
Dzięki tym mistrzostwom trochę podniosły się ceny a to już plus ..
Tak, ceny zdecydowanie sie podniosły. Teraz zaskakująco dużo zarabiam na sprzedaży zwierząt. To się opłaca !
Jednak sprzedaż owoców też jest dość dochodowa.
Pozdrawiam.
A ja jednak zdecydowałam się dawać zwierzęta i rośliny - zbieram dużo piłek i uważam, że mi się to opłaca. Rośliny daję jak leci a ze zwierząt tylko kury i króliki (dziennie zbieram ich łącznie z 80 sztuk ), resztę zwierząt sprzedaję.
A ja trochę sprzedaję na targu- nareszcie ceny się ruszyły i sporo zarobiłam i trochę oddaję na stadion. Obecnie mam 15 poziom z żarciem i 25 z kibicami.
Czy ktoś wie jak długo te ewentualne budy z jedzeniem i kibice będą? Znaczy się czy po 11 lipca to zniknie?
Jeśli tak to chyba nie ma sensu dalej pakować w te jedzenie i zwierzaki.
Na oficjalnym forum, wśród bałaganu postów znalazłam wypowiedź MOD'a, że do nowego roku jest aktywna brzoskwinia z eventu ze szparagami ale nie wiadomo jak będzie z nagrodami za te eventy... Myślę, że do stycznia napewno
Administrator
samanta77 napisał:
A ja trochę sprzedaję na targu- nareszcie ceny się ruszyły i sporo zarobiłam i trochę oddaję na stadion. Obecnie mam 15 poziom z żarciem i 25 z kibicami.
Czy ktoś wie jak długo te ewentualne budy z jedzeniem i kibice będą? Znaczy się czy po 11 lipca to zniknie?
Jeśli tak to chyba nie ma sensu dalej pakować w te jedzenie i zwierzaki.
Raczej po zakończeniu eventu nie zniknie. Myślę, że zostanie na stałe, ale nie wiem na pewno.
Osobiście jednak uważam te nagrody za nieopłacalne - trudno je zdobyć, a zamiast tego można nieźle zarobić , Mam już 32.000 SG
.
Pozdrawiam.
cześć na początku wrzuciłam w stadion wszystkie zwierzęta , a nawet dokupiłam za ok. 30 tyś SG i prawie wszystkie rośliny, zostawiłam tylko na pasze. Teraz żałuje. Na stadionie mam kibice 40 i buda z żarciem 17. Jedno pole mam zapchane prezentami i puzzlami . Ja już wręcz prosiłam sąsiadów i znajomych o nie przysyłanie mi prezentów , swoje rozdaje od razu rano żeby mieć z głowy.
mam 50 poz i 63810 SG
Pozdrawiam
Administrator
A dla mnie do 3 rundy brakuje jeszcze 30 piłek.
Wszystkich prezentów nie wystawiam na farmę - już nawet nie chce mi się zbierać SG.
A budy z jedzeniem mnie zrujnowały - dałam wszystkie rośliny na nie i zostałam z niczym. Ale już się odbudowuję.
Pozdrawiam.
o jej teraz bede wysylala tylko pileczki
Pierwsza runde zrobilam (i robie na drugiej farmie) tylko dlatego ze chcialam miec drzewko brzoskwiniowe, nastepne rundy robie tylko dlatego ze nie mam co zrobic z pileczkami ktore dosc czesto mi wyskakuja na farmie. Kibicow i zarcia nie daje juz, to niepotrzebna strata SG. Do polfinalu zreszta i tak nie dojde.
Obiecujesz gruszki na wierzbie wiesz ze taka wymiana nie jest mozliwa, nie sadze zeby ktos zamienil sie (nawet jak zdobedzie Losia i balonik) na cokolwiek
Administrator
Tak - kinia ma rację.
Taka wymiana, przynajmniej na razie, jest niemożliwa.
Pozdrawiam.