To całkowicie nieoficjalne Forum Farmermamy.
Nie bardzo to pasuje stricte pod Stadion zatem pisze w nowym wątku - na anglojęzycznym forum FA takie oto tamtejszy BA zamieścił informacje (większość już nam znana):
Obecnie dostępne do zakupu w Sklepie farmerskim są dwa typy fajerwerków:
- Fajerwerki ekstremalne, które kosztują 50 Florenów i dają 15 wystrzałów za każdym razem dając 100PD, czyli w sumie 1500 PD
- Wielkie fajerwerki za koszt wysokości 500 SG, które pozwalają na 5 wystrzałów, nie dając jednak żadnych grantów w postaci PD;
Ponadto są dostępne dwa nowe prezenty:
- Fajerwerki (dostępne w Artykułach sezonowych) --> dają wg Angielskiego BA - co 1 min 20PD oraz efekt wizualny
- Bukiet kwiatów (dostępny w Drzewach / Krzewach) --> dający jednorazowo 7PD co 10 min.
Oba z powyższych są produktami jednorazowego użytku i znikają po wykorzystaniu
Żaba Piromanka dostępna w Sklepie Farmerskim daje 50 PD co 5 godzin i podobno nie znika, nawet usunięta, ma wrócić do paska, jednak ilość żab jest ograniczona, ile zostało ich można sprawdzić na farmie w Newsach.
Wszystkie powyższe produkty są dostępne do 12 lipca
Czyli potwierdził, to co użytkownicy już zdążyli rozgryźć
Ostatnio edytowany przez Papillon (Jul-05-10 14:24:22)
Administrator
U mnie bukiet kwiatów wcale nie zniknął po tym, jak dostałam 7 PD. Nie wiem, czy to ja mam szczęście, czy w tych informacjach jest pomyłka
Pozdrawiam.
Na oficjalnym ktoś pisał, że na Francuskim z kolei napisano, iż bugiem było nie znikanie bukietów i po wprowadzeniu drobnej aktualizacji miało to zostać naprawione. Na oficjalnym już kilka osób pisało, że im poznikały i te wcześniejsze bukiety jak i te nowe, co kilkakrotnie dawały PD.
Możliwe, że starsze jakiś czas pozostaną, jako że aktualizacja obejmuje przede wszystkim bukiety niewysłane, jak i jest wprowadzana stopniowo, (np. jeśli jest kilka baz danych np. w zależności od języka), natomiast tamte dłużej żywotne być może miały i określona żywotność, stąd dalej istnieją u niektórych.
A tu link do ogłoszenia Angielskiego BA:
http://en.board.gamehero.com/farmerama/ … ostcount=1
Administrator
A jednak - rzeczywiście - zniknął. Przed chwilą się zalogowałam i już go nie było. Cóż, to pewnie jakiś błąd.
A fajerwerki za 500 SG też dały mi wczoraj 20 PD
Pozdrawiam.
dostalam 2 bukiety, na jeden kliknelam zeby zebrac PD i zniknal
drugiego zostawilam dla experymentu, fajna dekoracja, nie bede na niego klikala i zobaczymy czy sie uchowa na mojej farmie
Ja sobie chyba też bukiecik zostawię. Całkiem ładny jest