To całkowicie nieoficjalne Forum Farmermamy.
Poniewaz bylam zmuszona zalozyc druga farme, zeby odpisac jednej zakompleksionej bufonce moderatorce z oficjalnego forum (zablkowala mi wejscie na forum z mojej pierwszej farmy) oraz szybko zablokowala moj nowy nick
SZUKAM SASIADOW do mojej drugiej farmy, nick: jablko70
Szkoda farmy,rozbudowuje ja teraz i robie experymenty, przerzuce sie na sadownictwo i stadnine konikow.
Mam czas,dopiero wdrapuje sie na 3 poziom
ZAPRASZAM
Administrator
Ja mogę zostać Twoją sąsiadką
Wysłałam do Ciebie zaproszenie.
Pozdrawiam.
Przenoszę wątek do "Kącik Użytkownika (Szukam sąsiada/znajomego)".
dziekuje juz nabijam punkciki, zalicze dzis 3 poziomy
ZAPRASZAM do sasiedztwa milych sasiadow!
Administrator
Wyślij także zaproszenie do FarmaPsiarzy
Prowadzę ją wspólnie z innymi Psiarzami i chętnie Cię przyjmiemy, bo potrzebujemy sąsiadów.
dziekuje za pomoc brakuje mi jeszcze 2 milych sasiadow, fajne ze mozna na was liczyc.
wysyłam ci zaproszenie ma 51 poz ale chcę tez gwarancje od ciebie że grasz często
Ostatnio edytowany przez Sinona34 (Jun-24-10 20:16:02)
Sinona34 napisał:
wysyłam ci zaproszenie ma 51 poz ale chcę tez gwarancje od ciebie że grasz często
oj czesto czesto gram codziennie,teraz nabijam PD ,chce jak najszybciej wejsc na dzika lake.
wyrzuciłam tą sąsiadke ( poz 38 ) co mi pytanko zadała czy to forum legalne i że na mnie doniesie , wole mniej punktów PD za sasiada niż skunksa
pozdrawiam i życzę szybkiego wzbijania się na poziomy
Sinona34 napisał:
wyrzuciłam tą sąsiadke ( poz 38 ) co mi pytanko zadała czy to forum legalne i że na mnie doniesie , wole mniej punktów PD za sasiada niż skunksa
pozdrawiam i życzę szybkiego wzbijania się na poziomy![]()
![]()
dobrze zrobilas, za dwa-trzy dni powinnam wejsc na dzika lake to sobie zrekompensujesz
Administrator
Wyślij zaproszenie na: _SuperFarmerama_2_ - nie awansuję tam zbyt szybko, ale codziennie wchodzę i jeżeli Ci pilnie potrzebny sąsiad, to polecam się
Żółtodziób
ja też jestem w pilnej potrzebie znalezienia jakiegoś sąsiada.
mam już 30 poziom i bardzo szybko pnę się go góry
anulka29ii
Żółtodziób
Szukam sześciu aktywnych sąsiadów do farmeramy.Mój poziom 11,codziennie aktywny,mój nick ANTONIKOSIBA.