To całkowicie nieoficjalne Forum Farmermamy.
Administrator
Witam.
Z miłą chęcią przyjmę piłkę.
W zamian mogę oddać jakiś inny prezent. Proszę pisać w tym wątku, kto chciałby dokonać wymiany.
Pozdrawiam.
No to pierwszy post
I oczywiście przyjmę piłkę za piłkę lub inny gadżet Tylko piszcie na priv jakby co, bo mogę nie mieć już możliwości wysłania prezentu...
Ostatnio edytowany przez Auraya (Jun-12-10 11:53:54)
wysle jutro,na dzis mam wyczerpany limit
Auraya napisał:
No to pierwszy post
I oczywiście przyjmę piłkę za piłkę lub inny gadżetTylko piszcie na priv jakby co, bo mogę nie mieć już możliwości wysłania prezentu...
daje piłeczke , sorki mam 3 konta więc nie odsyłaj nic bo ja nic nie zbieram , strach napisać namiary kont bo blokady nie chce ,ale wysle piłeczki z uśmieszkiem
Jak mnie zablokujecie za przyznanie sie do namiarów kont to masakra, ( bużka w tytule , bużka w temacie ) to Ja daje piłeczki.
Jedno ALLLE nie odsyłajcie mi nic na zadne konto , mam nadmiar. Jak juz to prosze ocene zdjęcia , jutro rano zrobie nowe a wiec nota z 3,55 spadnie mi znowu na 0 ( ZERO )
ZAPEWNIAM TO NIE JEST WARUNEK ODDAWANIA MOICH PREZENTÓW.-- WIEM , WIEM , DUŻE LITERY TO KRZYK ALE JA NIE KRZYCZE
Pozdrawiam serdecznie
Ostatnio edytowany przez Sinona34 (Jun-24-10 21:00:49)
upsss za pozno, wyslalam pileczke zanim przeczytalam, mozesz ja wkopac w bramke przeciwnika
kinia Ty też chcesz piłki?
jablko70 chce pileczki,zbiera na brzoskwinke
jabłko dostajesz ode mnie codziennie piłeczki nie narzekaj tylko się wspinaj na te poziomy
Auraya ja juz się zamotałam wysyłam i wysyłam piłki na Auraya a ty masz nick w grze Auraya82 , czy jak to ?
Się normalnie pogubiłam. odpisz mi na poczte to łatwiej dodam do znajomych i wyślę piłke.
Ostatnio edytowany przez Sinona34 (Jun-27-10 11:28:42)
Żółtodziób
z miła checią przyjme piłeczki jak ktos nie zbiera i nie potrzebuje jeszcze sporo mi brakuje:)
Administrator
Sinona34 napisał:
jabłko dostajesz ode mnie codziennie piłeczki nie narzekaj tylko się wspinaj na te poziomy
![]()
![]()
Auraya ja juz się zamotałam wysyłam i wysyłam piłki na Auraya a ty masz nick w grze Auraya82 , czy jak to ?
Się normalnie pogubiłam. odpisz mi na poczte to łatwiej dodam do znajomych i wyślę piłke.
gosiek11553 napisał:
z miła checią przyjme piłeczki jak ktos nie zbiera i nie potrzebuje jeszcze sporo mi brakuje:)
Wyślę Wam piłki z konta _SuperFarmerama_2_
Ale najpierw napiszę na PW.
Pozdrawiam.
zaraz padne no wysyłam piłki moderatorce i administratorce a nie wiem już teraz nawet czy pod dobry nick wysyłam , napiszcie mi na poczte kto jest kto to wyślę -- coś mi sie widzi że wysyłałam piłki w eter ehhh
Administrator
Sinona34 napisał:
zaraz padne no wysyłam piłki moderatorce i administratorce a nie wiem już teraz nawet czy pod dobry nick wysyłam , napiszcie mi na poczte kto jest kto to wyślę -- coś mi sie widzi że wysyłałam piłki w eter ehhh
Do mnie dobrze wysyłasz - dzisiaj doszły dwie
Wysłałam Ci tamtą piłkę, bo myślałam, że chcesz. Ale to był ostatni raz
Pozdrawiam.
Nie ma problemu -- Adm... mam cie na liście .....uważaj.....hehe -- obrzucona piłkami
Pozdrawiam