To całkowicie nieoficjalne Forum Farmermamy.
jedno z moich ALLLE to brak : usuń wszystko: czyli trzeba klikać pojedynczo na każdy otrzymany list zamiast zaznaczyć kilka lub te które chcemy i usunąć ora przydałoby się odpisz wszystkim - czyli tez zaznaczamy ileś tam osób i leci do nich ten sam list
Pozdrawiam
Zgadzam się. Poczta jest totalnie niedopracowana a szkoda - z braku czatu pozostaje nam tylko ta jedna forma komunikacji. Przydałoby się także "prześlij dalej". Nasze pomysły jednak nie mają zbyt wielkich szans na wdrożenie - nie zauważyłam, żeby twórcy gry jakkolwiek z nich korzystali.
Administrator
W zupełności się z Wami zgadzam. Poczta nie jest zbyt dobrze zrobiona.
Pozdrawiam.
Przenoszę wątek do "Waszych pomysłów (Miasto)".
ALE JEST!! co najwazniejsze. Na tamtym forum nie ma PW
Nasionko
samanta77 napisał:
Chyba coś zmienili bo nie dostaję już tego całego spamu od swoich sąsiadów że gratulują mi zdobycia poziomu
Ja też to zauważyła, ale punkty za gratulacje dostaję. Czy to nowa zmiana czy kolejny błąd gry?
Administrator
Również nie dostaję już gratulacji.
Może to nowa aktualizacja ...
Pozdrawiam.
A ja myslalam ze sasiedzi sie obrazili cale szczescie ze punkciki sie naliczaja.
Nasionko
Wysłałam priva do sąsiadki i okazało się, że ona mi gratulowała, ale już nie ma powiadomień do mnie o tym, że ona mi pogratulowała. Dobrze, bo było to już trochę męczące.
Administrator
Zgadzam się z przedmówczynią.
Po przejściu na kolejny level miałam zawsze 1-2 strony zapełnione gratulacjami. To było bardzo męczące.
Pozdrawiam
kinia napisał:
ALE JEST!!
co najwazniejsze. Na tamtym forum nie ma PW
Nie ma, bo nie wiedzieć czemu Adminstracja odpowiedzialna za cały skrypt fora (czyli pewno osoby siedzące gdzieś "wyżej" w czeluściach Supportu), w ustawieniach tegoż skryptu nie włączyli PW.
Z ciekawości po przejrzeniu wersji 4 oraz 3.8 skryptu, na którym działają oficjalne fora FA i w ustawieniach Panelu Admina stwierdzam, że jest opcja PW. Być może obawiali się, że przy włączonych PW będzie dodatkowe obciążenie serwera, tudzież zajęta dodatkowo przestrzeń dyskowa, co przy ilości gier BP, w różnych wersjach językowych, które posiadają oficjalne fora działające na tym skrypcie co i forum FA, mogłoby spowodować pewne zajęcie zasobów, a tym samym i zwiększać objętość kopi zapasowych tworzonych codziennie.
Być może również maja wydzieloną określona przestrzeń jaka mogą zajmować fora, z rezerwa na nowe dla nowych gier i może wychodzi to dla nich nieekonomicznie. Któż to wie, poza BP?
Pardon za ten wywód techniczny <-- skrzywienie zawodowe
Ostatnio edytowany przez Papillon (Jun-25-10 17:12:31)
Administrator
Możliwe. To całkiem możliwe
Pozdrawiam.
Skoro nie zrobili poczty priv to powinni zostawić w spokoju "kurzą grzędę" i "kącik mówców" i nie kasować ludziom tematów zrzeszających wybraną grupę - łatwiej jest z sąsiadami spotkać się na forum niż pisać do każdego z osobna wiadomość.
Papillon napisał:
Pardon za ten wywód techniczny <-- skrzywienie zawodowe
bardzo lubie takich "krzywych" przynajmniej wiedza co pisza i znaja kulisy pozdrawiam
Usuwanie było męczące. Ludzie wysyłają gratulacje, lecz nie idą do poczty. Kiedyś trzeba było usuwać 2 strony.