To całkowicie nieoficjalne Forum Farmermamy.
Nasza administratorka chyba jest na wakacjach, bo mamy kolejną aktualizację, a na forum cisza! no więc zaczynam. Co myślicie o warsztacie? Ja myślę, że pomysł jest z założenia fajny. na oficjalnym forum było sporo próśb o tego typu urozmaicenie, obawiam się jednak, że bardzo trudno będzie zdobyć materiały na te warsztaty. ja po całym dniu mam 18 gwoździ i 9 desek. Chyba, że w sklepie farmerskim będzie to można kupić za sensowną cenę, choć obawiam się niestety, że za floreny, a u mnie florenów brak:)
Zgadzam się - pomysł super, ale ilość materiałów porażająca... Zwłaszcza, że od sąsiadów cały czas tylko gwoździe wypadają.
Jupi! dostałam 1 piłę (18 desek i 45 gwoździ), no i w końcu pojawiły się materiały budowlane u sklepie farmerskim i uwaga, uwaga: SĄ ZA FLORENY!! dobrze, ze żadnych nie mam Dlatego za 3 miesiące podzielę się może z wami wrażeniami z zakupu mojego pierwszego warsztatu:)
He He Ja myślę, że nawet dłużej mi to zajmie bo kompletnie nie mam czasu siedzieć przed kompem i trochę posiać
Florenów też brak. Ale poczytałam trochę opinii na forum i raczej ludzie nie są zadowoleni z efektów działania warsztatów - dużo produktów wrzucasz a mało rzeczy otrzymujesz...
Kiełek
Mam fabrykę jajek, strzyżenie królików a na drugim koncie prawie prawie produkcje pierza. Prawie prawie bo od 3 dni nie wypadł mi ani jeden młotek ani łopatka a potrzeba mi jeszcze po 2 z każdego
Ogólnie rzecz ujmując sprytny sposób na wyłudzenie kasy ^^
Bestia-moja mamusia - ma jeszcze kozy. Ale ona się nie liczy bo to farmowy pracoholik jest
Właśnie kotek?? Ja w końcu na fabrykę jaj uzbierałam:) Chciałam mieć jakąkolwiek fabrykę, ale teraz zbieram na jakąś bardziej zaawansowaną: chciałabym fabrykę piór, ale jeszcze żaden wiatraczek mi nie wpadł.
W związku z trudnościami jakie nastały ostatnimi dniami związanymi z grą. Firma Bigpoint uruchomiła kod bonusowy. Wysyłając SMS o treści BIG 3676283 na numer: 76789 (2,44 zł z VAT) otrzymamy kod bonusowy upoważniający nas do korzystania z konta premium przez okres 1 miesiąca.
http://www.ultrasonline.com/ref/Pockaj/ wejdz w link i napisz ,przyjme zaproszenie do przyjaciol gry farmerama moj nick to -maciu-
Żółtodziób
Nie dawno ilość gwoździ i innych materiałów została zwiększona.
Np.
zamiast
5x gwoździ 3x deska
Jest
1x piła 1x część maszyny 1x młotek 5 gwoździ 2x deska
Żółtodziób
kupiłam fabryke jaj i nie moge jej nigdzie wstawic pomocy!!!!