To całkowicie nieoficjalne Forum Farmermamy.
Co myślicie o nowej aktualizacji?? Według mnie może okazać się ciekawszym pomysłem niż stadion, ale jestem ciekawa czy komuś z nas uda się wylosować na nim coś naprawdę dobrego. Ja trafiłam dodatkowy los, a później PD. Nie zamierzam kupować florenów żeby w to grać, ale z tego co zauważyłam na oficjalnym forum, to kilka osób wpadło już w szpony hazardu. Mimo wszystko możliwość wygrania zagrody dla łosi jest dość kusząca
:)Za każdym razem inne nagrody. Jednym razem może być łoś, chomik albo nawóz. Ale fajny jest. Nie udało mi się wygrać łosia...Może następnym razem będzie lepiej...
Administrator
Mi na razie też nie udało się wygrać ani łosia ani chomika. Tylko super pasza i super nawóz - ale to też coś
Pozdrawiam.
Ja dziś trafiłam zwykły nawóz nie jestem z tego powodu zbyt zadowolona, bo nie wiem co mam robić z własnym.
Nie wycofuję się z tego co napisałam powyżej, bo nadal myślę, że wygrać coś porządnego jest bardzo trudno, ale dziś zakręciłam raz kołem i wygrałam łosia!! nie chciało mi się w to wierzyć, ale łoś stoi i śpiewa i to chyba najlepszy dowód, że jednak mi się udało
Ostatnio edytowany przez madzia9 (Jul-17-10 13:28:36)
Ja się dopiero włączam do gry ale już mi się podoba i zaczynam polowanie na łosia...
madzia9 - gratuluję zdobyczy
GRATULUJE LOSIA!!! super, ja narazie dostalam, wode, super pasze ,PD i SG
krece codziennie
Administrator
Ja, na jednym z moich kilku kont zdobyłam i łosia i chomika pomimo... pierwszego poziomy
Pozdrawiam.
A ja , pierwszy raz od powstania koła fortuny, wygrałam coś innego niż nawóz, wodę czy SG (PD) czyli brzoskwinię i ulepszenie dla moich krówek
Ja kręcę codziennie .
Wylosowałam już 50x SuperNawóz
Wodę, SG, 2 dodatkowe losy :]
Gram codziennie , na swoim koncie i koleżanek ^^
Chomiczka tez mam Pd mi doddaje ;d
widzę że to szczęście było